Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.walldecor.ro

Site-ul www.walldecor.ro este proprietatea SC WALLDECOR CANVAS SRL.  Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul, numit generic in continuare si „site-ul”. Email contact: comenzi@walldecor.ro

 

Accesul si utilizarea site-ului www.walldecor.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii și cumpărare de produse presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii și cumpărături online. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

SC WALLDECOR CANVAS SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
SC WALLDECOR CANVAS SRL ofera acces liber la site-ul www.walldecor.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati, cumpărați si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de SC WALLDECOR CANVAS SRL sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati ai SC WALLDECOR CANVAS SRL  nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC WALLDECOR CANVAS SRL sau partenerii sai. Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio, produse de catre SC WALLDECOR CANVAS SRL si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC WALLDECOR CANVAS SRLsau a clientilor sai.

In cazul continutului reclamelor afisate pe site, SC WALLDECOR CANVAS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acesta. Materialele publicitare difuzate pe site apartin creatorilor acestora, drepturile si responsabilitatea juridica pentru acestea revenind autorilor lor. Acestea pot fi preluate si publicate, fara permisiunea  SC WALLDECOR CANVAS SRL, respectand legile in vigoare.

Reclamele publicate in site sunt submise pe adresele de e-mail ale SC WALLDECOR CANVAS SRL de catre autorii sau beneficiarii acestora, de catre terti care colaboreaza cu acestia sau de utilizatori. Prin urmare, exista posibilitatea ca intre reclamele publicate in site sa se strecoare materiale ce incalca legile in vigoare. Daca in calitate de utilizator remarcati pe site continut care incalca legile in vigoare va rugam sa ne semnalati pentru a il putea inlatura urgent.SC WALLDECOR CANVAS SRL va demara de urgenta masuri care sa inlature continutul ilicit.

Este interzisa crearea de legaturi cu site-ul www.walldecor.ro ale altor site-uri, sau invers, fara un acord prealabil, scris al SC WALLDECOR CANVAS SRL. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al SC WALLDECOR CANVAS SRL, acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul www.walldecor.ro ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC WALLDECOR CANVAS SRL si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

SC WALLDECOR CANVAS SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC WALLDECOR CANVAS SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC WALLDECOR CANVAS SRL nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC WALLDECOR CANVAS SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

SC WALLDECOR CANVAS SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC WALLDECOR CANVAS SRL  sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
-copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora SC WALLDECOR CANVAS SRL detine in exclusivitate toate drepturile de autor;

·         incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

·         incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua SC WALLDECOR CANVAS SRL sau a retelei SC WALLDECOR CANVAS SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua SC WALLDECOR CANVAS SRL care nu sunt publice, fara autorizatie;

·         incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua SC WALLDECOR CANVAS SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC WALLDECOR CANVAS SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
SC WALLDECOR CANVAS SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

SC WALLDECOR CANVAS SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

SC WALLDECOR CANVAS SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. SC WALLDECOR CANVAS SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

SC WALLDECOR CANVAS SRL nu ofera nici o garantie ca:
·         informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra

·         serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,

·         rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,

·         calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

·         orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul SC WALLDECOR CANVAS SRL sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII
SC WALLDECOR CANVAS SRL nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC WALLDECOR CANVAS SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

·         utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

·         costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul SC WALLDECOR CANVAS SRL;

·         acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

·         declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

·         orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de SC WALLDECOR CANVAS SRL, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa comenzi@walldecor.ro

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC WALLDECOR CANVAS SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.SC WALLDECOR CANVAS SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului sc WALLDECOR CANVAS SRL pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date SC WALLDECOR CANVAS SRL si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre SC WALLDECOR CANVAS SRL si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.walldecor.ro, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, SC WALLDECOR CANVAS SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la comenzi@walldecor.ro, SC WALLDECOR CANVAS SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC WALLDECOR CANVAS SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

SC WALLDECOR CANVAS SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

SC WALLDECOR CANVAS SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile SC WALLDECOR CANVAS SRL

Politica site-ului www.walldecor.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, SC WALLDECOR CANVAS SRL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea SC WALLDECOR CANVAS SRL, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre SC WALLDECOR CANVAS SRL, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.walldecor.ro foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.walldecor.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlu lSC WALLDECOR CANVAS SRL si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

SC WALLDECOR CANVAS SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

8. Inregistrarea ca Utilizator

 

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.walldecor.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.walldecor.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

9. Pretul

 

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

 

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.walldecor.ro sunt exprimate in Lei 

 

10. Comanda

 

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

 

www.walldecor.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

 

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.walldecor.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

 

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

 

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.

 

www.walldecor.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 

·esuarea / invalidarea tranzactiei online;

 

·neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

 

·date incomplete sau incorecte ale Clientului;

 

·activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.walldecor.ro /partenerilor;

 

·livrari consecutiv esuate;

 

·alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

 

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.walldecor.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 

In anumite situatii si pentru motive justificate, www.walldecor.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii www.walldecor.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

Contractul se considera incheiat intre Client si www.walldecor.ro in momentul primirii de catre Client de la www.walldecor.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.walldecor.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.walldecor.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

11. Facturare – plati

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Plata se poate face online  sau ramburs.

 

12. Garantia

 

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.walldecor.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

 

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 

·sa prezinte factura si certificatul de garantie

 

·produsul sa fi fost cumparat de la www.walldecor.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

 

·sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

 

·sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

 

·sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

 

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

 

·avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

 

·defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

 

·deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

 

·inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

 

·distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

 

www.walldecor.ro nu ofera garantii Clientilor:

 

·in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

 

·dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

 

·in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

 

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

13. Livrarea

 

Data estimata de livrare va fi confirmata de catre un reprezentant al www.walldecor.ro sau de catre societatea de curierat.

 

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

 

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

 

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

 

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), www.walldecor.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar www.walldecor.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

 

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca www.walldecor.ro sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina www.walldecor.ro

 

13.1.Conditii de livrare

 

La solicitareawww.walldecor.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

 

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

 

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

 

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

 

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

 

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

 

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre www.walldecor.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 

13.2.Receptia produselor

 

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).

 

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

 

14 Politica de retur. Dreptul de retragere

 

14.1 Conditii generale

 

Cheltuielile de returnare sunt gratuite dar Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. 

Pentru retur va rugam sa ne contactati pe orice canal de comunicare, telefon 0774 985 656 sau whatsapp acelasi numar, sau email comenzi@walldecor.ro

In cazul unui produs defect de nou clientul este rugat sa contacteze www.walldecor.ro la numarul de telefon 0774985656 sau prin email la adresa comenzi@walldecor.ro pentru a i se indica o solutie oportuna.

 

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, www.walldecor.ro va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.

 

Modalitati si termene de returnare a produselor

 

Clientul se obliga sa notifice www.walldecor.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la comenzi@walldecor.ro sau prin telefon la numarul 0774985656, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, www.walldecor.ro poate refuza coletul.

 

Informatiile necesare care trebuie furnizate www.walldecor.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

 

·data expedierii coletului;

 

·numarul Comenzii;

 

·suma de returnat;

 

·adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

 

·modalitatea de plata dorita

 

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului , www.walldecor.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea clientului.

 

Conditii de returnare a produselor

 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu www.walldecor.ro), fara urme de uzura.

 

In conformitate cu legea in vigoare, www.walldecor.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

 

Termene de returnare a banilor

 

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care www.walldecor.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

 

14.2. Dreptul de retragere

 

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

 

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

 

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

www.walldecor.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre www.walldecor.ro in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

 

www.walldecor.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

 

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 

·contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

 

·furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

 

·furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

 

·furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

 

·furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

 

·furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

·contractele în cazul cărora Clientul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

 

·furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, www.walldecor.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 

·pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 

·pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

 

Clientul va informa www.walldecor.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin contactarea la adresa de email comenzi@walldecor.ro

 

15. Forta majora

 

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

 

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

 

Forta majora va fi probata conform legii.

 

16. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre www.walldecor.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 

17. Frauda

 

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.walldecor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

 

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.walldecor.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.walldecor.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

18. Dispozitii finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

 

II. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE 

Utilizarea site-ului www.walldecor.ro, sau postarea de comentarii presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

4. Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu caracter pornografic

5. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, SC WALLDECOR CANVAS SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

6. SC WALLDECOR CANVAS SRL nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale SC WALLDECOR CANVAS SRL.

7. SC WALLDECOR CANVASSRL isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila sa stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului.

8. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la site-ul SC WALLDECOR CANVAS SRL (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Acesta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestei intelegeri.

9. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la comentarii pe site-ul SC WALLDECOR CANVAS SRL oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.