Sari la conținut
Transport gratuit si asigurat! PROFITA ACUM !

News

Cum alegi tabloul canvas 100% perfect pentru casa ta

de Catalina Gal 03 Dec 2022

Moda tablourilor canvas nu va pleca prea curand. Sunt usoare, vibrante, de calitate si simplu de depozitat daca vrei sa le schimbi odata cu anotimpul sau cu ocazia.  

Ca sa nu mai spunem ca sunt si cele mai simplu moduri de a decora cu imagini de suflet sau elegante. 



Uite 3 idei despre tablourile canvas moderne, pe care credem ca ai vrea sa le stii inainte sa alegi unul pentru casa ta. 

Cum alegi tabloul canvas 100% perfect pentru casa ta: 3 pasi

1. Ce este un tablou canvas si ce cumperi de fapt?

Canvas este un cuvant ce vine din engleza. Inseamna “panza”. Iar la walldecor.ro, luam acest cuvant in serios si folosim cea mai de calitate panza germana. Garantata. 

Pe aceasta panza imprimam, cu o imprimanta de 200 kg si precizie maxima, imaginea dorita de tine sau gandita de designerul nostru.

Iar IMPRIMANTA este atat de importanta, incat avem grija de ea ca de un membru al echipei. E constant curatata, tinuta la cald, unsa si recalibrata. 

Pentru ca totul, de la culoare, la precizie si cat de vibrant e tablou canvas, tine de culori si de panza.

Culorile selectate de noi, speciale, sunt complimentate de imprimanta profesionala. Si sunt non toxice, asa ca parintii pot alege tablouri canvas pentru camera copilului. 

Culorile aplicate pe poliester raman la suprafata panzei si astfel sunt mai vibrante, mai intense si nunatele mai usor de reprodus. 

Panza este apoi intinsa manual de colegi specializati pe un cadru de lemn si prinsa cu ajutorul unor capse profesionale. 

Panza poate fi de bumbac (mai rar, caci bumbacul este scump si tablourile din galerii au panza de bumbac) sau din material compozit. 

Transportul se face apoi in cutii speciale de carton, la marime, ca sa garantam ajungerea in siguranta a tabloului canvas. Si transportul este 100% gratuit. 

2. Tipuri de tablouri canvas in functie de forma si continut

A. Tablouri canvas diferite in functie de forma 

Patrate sau dreptunghiulare, pe verticala sau pe orizontala, gasesti tablouri canvas care sa umple fiecare loc. 

Formele pe care le poti alege sunt: Standard  - Patrat mare sau patrate mai mici (TILES) - Vertical - Orizontal - Multicanvas inegal sau egal

 

Multicanvasul poate fi imagine separata impartita in 3 sau 5 parti. Sau multicanvas gandit sa mearga impreuna desi imaginile sunt diferite. 

B. Tablouri canvas diferite in functie de continut 

Modele in voga, cerute de designeri sau multiplii clienti sau modele 100% personalizate cu pozele clientilor, gasesti cate ceva din fiecare gen pe site. 

Abstract - Poster film - Food - Fashion - Business - Minimaliste - Modern Art - Motivatie - Masini - Peisaj - Flori - Lion KING- Animale - Portret abstract - Black&Gold - Femei africane - Retro - Neon - Camere copii - Lips - Colaje familie

TIPS&Tricks: Alege pentru peretii inalti tablouri canvas pe orizontala sau supradimensionate, dar pentru camerele joase alege tablouri pe verticala care sa dea iluzia de inaltime. 

 Spatiile mari poti fi decorate si prin multicanvasuri. Iar o camera intunecata se lumineaza cu tablouri canvas imense in culori deschise sau minimaliste. Incearca sa asezi tabloul cat mai central, in functie de pereti sau de un obiect cum e comoda, patul sau canapeaua. 


3. Modele populare de tablouri canvas in 2023

Printre culorile anului 2023 s-au anuntat: 



Alege asadar tablouri in aceste culori si nu vei da gres. 

 

Sau mergi mai departe cu favoritele tale, de la tablouri abstracte la tablouri personalizate. 

 

Intrebari frecvente despre tablourile canvas moderne: 

  • Cum sunt diferite tablourile de picturile canvas? 

    Picturile canvas sunt realizate de artisti cu pensule si culori speciale, pe panze de bumbac. 

    • Poti pune rame la tablourile canvas?

      Da, desi tablourile canvas vin cu rama lor de lemn 100%, poti alege sa le inramezi in forme mai complicate. 

      • Tablourile canvas se decoloreaza? 

        Imprimarea tablourilor canvas se face prin imprimante profesionale, iar calitatea culorilor si a panzei le face rezistente in timp. Dar ai grija insa, ca la orice fotografie, sa nu le atingi cu mana uda sau murdara pe fata si sa nu le pastrezi in lumina directa a soarelui. 

        Trebuie sa si intretinem tablourile canvas, ca orice piesa de decor. Incepe prin a curata partea din spate, unde se poate aduna praf. Ai grija sa nu atingi partea din fata ci doar marginea. Apoi reasezati tabloul sus si cu o carpa moale sau un puf stergeti si partea din fata. 

        • Cum se agata tablourile canvas? 

          Pentru ca sunt usoare, tablourile canvas nu au nevoie de dubluri sau cuie mari. 

          Noi realizam fiecare tablou canvas cu o serie de agatatori universale, plasate de mesterii nostri in functie de centrul de greutate al tabloului. Asta pentru ca plasarea pe perete sa fie simpla si dreapta. 

          Si pregatim o supriza pentru cei care vor ceva si mai simplu ca sistem de prindere. 

          • Care e diferenta de pret intre un tablou mare si o serie de TILES? 

            Tablourile canvas de tip TILES sunt acum la moda. Un tablou canvas de 90x120 poate costa de la 289lei. Iar o serie de 10 TILES de 20x20 poate ajunge la 300lei. Avantajul in seriile TILES este ca arata inedit si poti realiza colaje complete. 

            Si un ultim aspect, legat de dimensiunea si calitatea pozelor personale pe care le doriti realizate in tabloui canvas

            Am avut si solicitari in care calitatea pozei (marimea in pixeli) nu ne-a permis sa realizam dimensiuni mari.

            Dar am investit in softuri de imbunatatire a calitatii si incercam sa satisfacem toate cererile de tablouri canvas personalizate. Mai jos vezi un exemplu de imbunatatire a calitatii si rezultatul final, un tablou canvas personalizat.


            Asadar, tot ce ramane de facut este sa alegi tabloul canvas 100% perfect pentru casa ta!

            Noi modele pe site! Vezi disponibilitatea in colectii!
            930 x 520px

            SPRING SUMMER LOOKBOOK

            Sample Block Quote

            Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

            Sample Paragraph Text

            Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
            Articolul precedent
            Urmatorul articol

            Multumim pentru abonare!

            Acest e-mail este deja inregistrat!

            Cumpărați aspectul

            Alege marimea

            Editare opțiune
            this is just a warning
            Coș de cumpărături
            0 articole