Sari la conținut
Transport gratuit si asigurat! PROFITA ACUM !

News

10 Idei Decorare cu Tablouri Canvas

de Catalina Gal 11 Jan 2023

Anul trecut a adus cel mai mare numar de pasionati de frumos care au comandat tablouri canvas pentru casa si drept cadou. Ca sa redecoreze, ca sa schimbe mood-ul in casa sau pentru ca noile amintiri sa stea la loc de cinste, am livrat mii de pachete pentru clienti care ne-au multumit asa: 


Asadar, pentru ca Anul NOU este o noua sansa sa redecoram, avem pentru voi o serie de idei de la designeri si de la clienti care au facut ca tablourile sa arate ca un DECOR PERFECT. 


10 idei Decorare cu Tablouri CANVAS Walldecor


Acesta este un mod de decorare practic, simplu de realizat si de efect. Si mai ales, iti permite sa experimentezi cu diferite teme de-a lungul anului. Pentru ca tablourile canvas nu sunt deloc costisitoare

  1. 1. Selectati o tema si potriviti elemente

Stii ca o imagine face uneori cat aceste 1000 de cuvinte? De aceea, daca vrei sa reprezinti ceva ce iubesti, o faci prin imagini si obiecte. Iar daca este vorba despre casa ta, acestea sunt despre iubirea pentru familie si pasiuni. 

 

Completeaza o tema cu aceleasi tablouri in toate camerele. Astfel vei avea o tema comuna cu diferite ilustratii ale aceluiasi element.

Iti plac florile? Alege diferite tablouri canvas sau multicanvasuri, in functie de spatiu. Multicanvas pentru living, ca mai sus, tablou senzual pentru dormitor si elemente minimaliste pentru bucatarie. 

Sfatul in alegere: pentru un aspect coeziv, ai grija ca un element de legatura sa fie in toate tablourile. Fie o culoare, fie un element sa se repete (cum sunt florile aici), chiar daca in forme diferite.

TIPS&TRICKS> Nu ezita sa incerci sa creezi peretii multicolori, pentru ca sunt foarte la moda. De aceea iti recomandam si noile tablouri TILES. Pot deveni un fundal luminos și neobișnuit.


  • 2. Stilul conteaza pentru camera, alegeti elemente potrivite
  • Concentreaza-te pe zona din casa si destinatia ei. Daca in living te relaxezi dar inviti si prieteni, in dormitor trebuie sa fie liniste si pace. 

    Asadar, pentru living vei alege o decorare cu tablouri canvas care atrag atentia. Colorate, subiecte care pornesc conversatii sau abstracte.

    In Birou alegi tablourile care te inspira sau te motiveaza. 

    Iar pentru dormitor expertii recomanda simplitate. Pentru ca mintea sa perceapa senzatia de liniste si calm si sa se concentreze pe somn. Asadar un tablou canvas alb negru sau cu auriu, dar cu linii minimaliste este ceea ce cauti. 


     

    Daca alegi ca tabloul prin care faci decorarea sa fie punctul de focus, atunci alege ceva de impact.

    Atentie insa, acesta va face ca alte obiecte din zona sa fie puse in umbra. Asadar, daca vrei ceva care sa complimenteze un anumit obiect de decor, alege tabloul in culori neutre, ca sa nu distraga atentia. 


  • 3. Spatii intunecate ce prind viata cu tablouri canvas colorate
  • Cu putina imaginatie, niciun loc nu e irosit sau uitat in casa. Poti crea locuri cu real impact la o decorare cu tablouri canvas. Mai ales daca acestea debordeaza de culoare. Designerii sunt de acord ca niciun loc nu este prea greu de decorat.

    Astfel spatiile care pana acum pareau ca ascund ceva sau sunt necesare apar ca proiectate. 

    Si ce loc mai bun pentru un tablou canvas excentric? 


     

    TIPS&TRICKS: nu uita de culorile anului, ca sa fii in trend. Printre culorile anului 2023 s-au anuntat Lavanda - ce semnifica tandrete, inicitate si vitalitate si Magenta, pentru ca ”Transmite optimism și bucurie”.


  • 4. Dimenziunile conteaza in decorare, si pot face diferenta
  • Sfaturile de la designeri sunt sa alegi piese spectaculoase pentru spatiile extinse ca suprafata si cele albe. Astfel vei umple locul si vei crea un punct de focus. 

     

     

    In decorare cu tablouri canvas ai uneori nevoie de masurare. Daca tabloul canvas acopera intre 30% si 60% din perete, este piesa de rezistanta. Un tablou considerat mare, cu potential de a fii piesa de arta statement, are peste 60 cm in latime si 90 cm in lungime.

    Va fi centrul atentiei si va atrage priviri. Asa ca alege-l de efect si modern. 

     

    Ca amplasare, montati tablourile canvas cu 10-30 cm deasupra mobilierului pentru efectul potrivit.

    Dar cand este vorba de canapea, selectati spatii egale deasupra si dedesubtul tabloului. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie este unul generos, incearca si tablouri canvas 5 piese, si efectul va fi de-a dreptul spectaculos.



    Si desigur, cand decorezi cu un tablou canvas supradimensionat, tine cont ca trebuie sa aiba tot peretele pentru el. Asa nu va aparea senzatia de supraaglomerare. 


    TIPS&TRICKS: pentru o Decorare cu Tablouri CANVAS ideala, citeste si ce greseli sa eviti cand le alegi in blogul 5 GRESELI PE CARE SA LE EVITI CAND COMANZI UN TABLOU CANVAS PENTRU CASA TA. 


  • 5. Inegalitatea este estetica
  • Toti designerii apreciaza un decor cu piese inegale. Sunt modurile de a oferi dimensiune, contrast si volum. 

    Si tablourilevor fi de efect daca le asezi in grupuri cu diverse combinatii de marimi si forme. Combina un dreptunghi cu un patrat, combina TILES in zig-zag cu un tablou in linie. Fii creativ!


    Daca tot vrei sa aliniezi tablourile, chiar daca sunt de dimensiuni diferite, fa pe o foaie de hartie desenul aranjamentului pana obtii aranjarea ideala. 

  • 6. Locuri inedite decorate special cresc ca valoare
  • Daca ai imaginatie, niciun loc nu ramane fara decor. Spatiul de sub scari? Da, exista tabloul care sa il decoreze. Sau partea din dreapta sau stanga a usii, care mai mereu ramane goala? Dressingul? Avem tabloul perfect! 

     

    Amplaseaza tablourile in locuri mai putin obisnuite si cum e vorba despre tablouri canvas ieftine, alegi noi modele odata cu anotimpul sau starea ta. 

    TIPS&TRICKS: Un tablou canvas landscape merge pe o suprafata cu latimea mai mica decat lungimea. Iar un tablou tip portret se incadreaza pe un spatiu inalt si ingust.

  • 7. Mergi pe inaltime si decorul va fi la inaltime
  • Asa cum spuneam, o simpla schimbare de decor poate sa schimbe impresia despre o camera. Tabloul tip portret se incadreaza pe un spatiu inalt si ingust, dar are darul de a face camera sa para mai inalta. 

    La fel si un aranjament de TILES pe inaltime. Vor face ca spatiul sa para mai mare si mai inalt. 


  • 8. Ascunde locuri cu tablourile canvas
  • Sigur ai si tu locuri cu defecte sau unde se strang cabluri, unde vopseaua s-a dus sau un copil a desenat ceva. Aceste locuri pot fi deghizate cu un tablou canvas. Nu e nevoie sa incepi renovari, daca poti face redecorari!

     


  • 9. Chirie fara cuie
  • Multi clienti se intreaba cum putem sa ii ajutam daca stau in chirie. Multe chirii nu permit gaurirea, asa ca o decorare cu tablouri canvas este ideala pentru ca sunt usoare si pot sta pe jos, pe mobila, sau daca sunt destul de mici, pe suporturi ce se lipesc. O alta varianta fara gauri sunt ventuzele cu pompa de vacuum.

     Si nu uita ca si rafturile sunt moduri de a decora. Cum nu se recomanda ca biblioteca ta sa fie simpla, cu o carta langa alta, foloseste mici tablouri ca sa aduci teme la viata. 


  • 10. Tiles cand ai prea multe idei
  • Daca pe peretele familiei deja se aduna mii de amintiri, atunci si un multicanvas este prea mic. 

    Dar solutia noua este decorarea cu TILES. 

    O serie de 10 TILES de 20x20 poate ajunge la 300lei. Avantajul in seriile TILES este ca arata inedit si poti realiza colaje complete sau imagini diferite. 

    Iti recomandam sa le expui la distante mici unul fata de altul, pentru efect maxim. 

    Iar pentru alte sfaturi de decorare, vezi si blogul despre cum sa fii sigur ca ai ales 100% tabloul canvas potrivit camerei si anotimpului. Si tie!

    Noi modele pe site! Vezi disponibilitatea in colectii!



    930 x 520px

    SPRING SUMMER LOOKBOOK

    Sample Block Quote

    Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

    Sample Paragraph Text

    Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
    Articolul precedent
    Urmatorul articol

    Multumim pentru abonare!

    Acest e-mail este deja inregistrat!

    Cumpărați aspectul

    Alege marimea

    Editare opțiune
    this is just a warning
    Coș de cumpărături
    0 articole