Sari la conținut
Transport gratuit si asigurat! PROFITA ACUM !

Livrare in 2-3 zile lucratoare | 0774 985 656

News

Biroul tau, Succesul tau: Tablouri Canvas pentru Birouri de Castigatori

de Catalina Gal 31 Jan 2023

Ai facut primul milion si vrei sa iti aduci aminte de acel moment? Aspiri la acel obiectiv? Sau primesti clienti si vrei ca spatiul sa te reprezinte pe tine si viziunea ta prin tablouri canvas de birou

Sigur vrei sa ai in fata obiectivele pentru care tragi tare. Care sa te inspire pe tine sau echipa ta.  

 

Aducem astazi pentru tine 10 idei de la milionari si oameni de succes si clienti care si-au decorat birourile. Prin tablouri canvas poti sa exprimi succesul!


Tablouri Canvas pentru Birouri de Castigatori 

Alege o idee de mai jos sau combina-le si comanda sursa ta de inspiratie sau care reprezinta succesul tau. 

  1. Tablouri canvas pentru birou cu citate motivationale.

Sunt printre cele mai solicitate tablouri de catre antreprenori de succes. Daca te ghidezi dupa idei care inspira succes, determinare si impuls, atunci un tablou cu citat motivational te va impinge de la spate zilnic. 

 

2. Tablouri canvas pentru birou cu personaje care te inspira

Ai un idol? Ai un model care sa iti aduca aminte de ce trasaturi trebuie sa ai ca sa ai succes? Poate fi un personaj real sau de film. Asa cum Jokerul poate sa inspire o lupta neincetata pentru haos, poate fi la fel de bine expresia unui caracter care se adapteaza ca sa castige mereu. 

3. Comanda o serie intreaga de tablouri canvas pentru birou cu elementele care te-au facut bogat. 

Fie ca e vorba de idei care te-au adus mai aproape de bani, sau tablouri canvas cu bani, ca sa vizualizezi succesul la care sa ajungi constant, alege ce ti se potriveste. Mai nou sunt preferate si tablourile canvas cu bitcoin sau alte criptomonede, dar dolarii vor fi mereu in top. 

SFAT: Alege o schema de culori care sa va reprezinte marca, daca biroul este unul de afaceri. De la acele culori ne comanzi tablouri canvas potrivite cu tema si mesajul pe care vrei sa le transmiti. Am creat chiar si tablouri canvas fashion pentru galerii sau fashion boutiques. 

”Tine cu dintii de succes!”
4. Tablouri canvas cu un Motto personal

Afiseaza la vedere acel motto-ul personal din care ai facut o misiune. O panza canvas mare cu acest citat poate sa fie o amintire zilnica a scopului si motivului pentru care ai reusit. Aceste citate sunt mai mult decat un mod de a gandi, sunt expresii ale puterii pe care o ai, mental, zi de zi. 

 

5. Tiles pentru succes 

O idee noua si inspirata, oferim acum serii de 10 TILES de 20x20. Avantajul in seriile TILES este ca poti include in cele 10 planse tot ce iti doresti, te reprezinta sau iti doresti. Sau toate monedele din lume in care vrei sa ai avere, sau tipurile de ceasuri pe care le vrei. Sau masinile care iti vor sta in garaj. Sau locurile pe care o sa le vizitezi! 

 

Sfat: Cu tiles sau cu tablouri multicanvas de business poti face in birouri mari un perete de galerie. Folosind o combinatie de arta, inclusiv piese abstracte, peisaje si portrete sau citate, poti aduce in firma un plus de motivatie spre succes.

6. Tablouri canvas pentru birouri relaxate

S-a demonstrat ca birourile unde angajatii sunt relaxati au mai multa productivitate. In loc de o zi cu masaj la birou, comanda o serie de tablouric canvas cu scene ale naturii. Adaugarea pe scene ale naturii, cum ar fi peisaje marine, paduri sau munti, poate crea o atmosfera linistitoare in birou. Iar o atmosfera calma aduce concentrare. 

 


Sfat: Foloseste arta abstracta in tablouri canvas moderne pentru a reprezenta creativitatea, imaginatia si inovatia din firma. De la modurile cum merge masina de business pe care o conduci, la felul cum se combina punctele forte ale angajatilor ca sa iasa treaba bine. Iar tablourile multicanvas sunt cele mai potrivite pentru asta, prin marimea si impozanta lor. 

 

7. Tablouri canvas pentru birouri de lideri

Sunt preferate de cei care au ajuns deja la succes. Sunt expresii de putere si carisma. Sunt ca ragatele de lei, tablouri canvas care nu isi cer scuze si nu se tem sa spuna: Sunt cel mai tare. Aceste tablouri sunt cele cu lei, sau cu lideri marcanti din istorie. Sau chiar autoportrete care la scara mare devin greu de ignorat si admirate.

8. Tablouri canvas cu Afirmatii

Pentru birouri focusate pe succes, inconjurati angajatii sau clientii cu afirmatii pozitive.  Nu doar ca vor spori increderea si motivatia, dar vor mentine un focus pozitiv pe ceea ce oferi si spui zilnic. Cand crezi ca nu mai poti, cand crezi ca o afacere va esua, aceste tablouri canvas pot fi acel plus de care ai nevoie ca sa revii pe drumul cel bun.

 

9. Tablouri canvas personalizate pentru brandul tau

Mai mult decat sa exprime ce misiune ai, poti comanda o piesa personalizata care reflecta valorile, marca si aspiratiile tale in afaceri. Logo-ul, domeniul de activitate sau misiunea ta. Si asta printr-un tablou canvas care sa decoreze biroul de unde iti construiesti imperiul. 

 

Sfat: Alege o serie dedicata lucrurilor pe care le ai acum. Ce te face bogat, de la familie la ultimul model de masina sport. Ti le-ai dorit, acum le ai, asa ca afiseaza-le in spatiul tau cu tablouri canvas personalizate.

 

10. Tablouri canvas pentru birouri care formeaza un VISION BOARD

Vision board este o idee pe care multi speaker de succes, ca Tony Robbins o folosesc si o recomanda. 

Pentru birouri mari, dar si propriile camere de unde abia incepe munca spre succes, nu uita sa STII CE VREI. Comanda tablouri canvas cu masini, orase sau bani, care formeaza o viziune pe o panza a ce vrei. Unde vrei sa calatoresti cand vei fi bogat, ce vei purta la moda, ce masina vei conduce.


Asadar, daca ai cautat cum sa iti decorezi biroul de milionar, de acum sau in devenire, avem reteta pentru tine. Idei de tablouri deja realizate sau personalizate care sa te reprezinte perfect. Si care sa iti reaminteasca de ce muncesti, de ce ai reusit si de ce meriti respect. 

 

Creaza unui spațiu de lucru care inspira succes, determinare si o mentalitate de invingator. 

Comanda acum!

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Articolul precedent
Urmatorul articol

Multumim pentru abonare!

Acest e-mail este deja inregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege marimea

Editare opțiune
this is just a warning
Coș de cumpărături
0 articole